Heide State treft extra maatregelen tegen corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Heide State nog meer aandacht voor het zorgvuldig schoonmaken de accommodatie. In de nieuwe 1,5-meter-economie is het goed om te blijven werken volgens een schoonmaakprotocol. Op die manier creëren we een veilige omgeving voor onze gasten en voor onszelf.

Extra aandacht

Het onderhouden en schoonmaken van onze accommodatie is altijd erg belangrijk. Hygiëne staat voorop. Door de coronacrisis is het echter duidelijk geworden dat een schoonmaakprotocol momenteel extra aandacht verdient. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het ontsmetten van oppervlakken mee te nemen in ons schoonmaakprotocol.

Een veilig gevoel voor onze gasten

Wij vinden het belangrijk dat u als gast weet welke maatregelen wij nemen om corona tegen te gaan. Dit geeft een veilig gevoel. Heide State volgt de richtlijnen van het RIVM. Onderstaande richtlijnen houden wij aan:

  • Voordat u bij ons komt overnachten nemen wij contact op om te vragen of u klachten heeft als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u om contact op te nemen met uw boekingsorganisatie om uw boeking te verplaatsen of te annuleren.
  • Wij zorgen voor goede hygiënemaatregelen, desinfecteren en ontsmetten is toegevoegd aan ons schoonmaak protocol.
  • Wij ontvangen u hartelijk wanneer u bij ons arriveert en geven u een enthousiaste rondleiding maar blijven op afstand en schudden geen handen.
  • Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Heide State is zeer ruim opgezet en wij hebben de accommodatie zo inricht dat u 1,5 van elkaar kunt houden. Zodra u bij ons ingecheckt heeft bent u zelf verantwoordelijk om deze 1.5 meter in acht te nemen.
  • Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf de beschikking heeft tot voldoende basisbenodigdheden, zoals handzeep, handgel, keukenrol, wegwerphandschoenen en reinigingsdoekjes.

 

Vragen? Stelt u ze gerust

Heeft u nog vragen over het corona virus en uw verblijf bij Heide State? Stel ze gerust. U kunt ons bereiken via email of telefoon. Wij staan u graag te woord.